Skip to main content

Suar boomstamtafels

Een Suar boomstamtafel is een eettafel met een unieke uitstraling. Deze vaak robuuste boomstam tafels hebben een mooie warme en donderbruine kleur. Suar is afkomstig uit Indonesische waar deze groeit tot grote brede bomen voor het gebruik van boomstamtafelbladen. Boomstamtafels suar kunnen scheuren en noesten bevatten wat de tafel extra karakter geeft. Door onze grote voorraad suar tafelbladen is het mogelijk om uw eigen unieke tafelblad te kiezen. Breng een bezoek aan de werkplaats en showroom om een goede indruk te krijgen van onze kwaliteit en afwerking.

suar eettafel woonkamer
boomstamtafel suar hout 300 cm

Suar tafel informatie

Een bijzondere soort tafel waarvan ieder blad weer uniek is. Suar tafelbladen kunnen erg variëren van kleur, vorm en afmetingen. Wilt u meer informatie of een Suar Boomstamtafel in het echt bewonderen. Neem even contact op en breng een bezoek aan onze showroom.

Suar boomstamtafel voor buiten

Suar boomstamtafels zijn erg geschikt voor buiten gebruik. In vergelijking met europees eikenhout is de werking vele malen minder. Het is wel altijd aan te raden om een suar boomstamtafel onder een overkapping te plaatsen. Wanneer deze tafels altijd buiten staan kunnen ze erg snel gaan vergrijzen. Wanneer dit juist gewenst is, is dat uiteraard ook geen enkel probleem en kan de tafel het gehele jaar buiten staan. 

houten tafel kopen op maat

Afwerking voor suar tafelbladen

De afwerkingen voor een boomstamblad bestaan uit een lak of naturel olie variant. Bij de lak afwerking heeft u net wat meer bescherming en is de tafel wat lichter van kleur. Suar boomstamtafelbladen behandeld met een olie zijn donkerder van kleur en dieper van kleur. Ook worden de nerven van sprekender met een olie behandeling.

suar hout tafel
suar hout tafel

Suar hout boomstamtafel voor iedere woonstijl

Deze vaak wel imposante eettafels passen perfect in vrijwel iedere woonstijl. Iedereen heeft zo zijn eigen inrichting wensen en voorkeuren. De meeste tafels worden bedacht en geproduceerd om hier perfect bij te passen. Woonstijlen zoals; modern, landelijk en industrieel. Omdat de suar boomstamtafel op maat gemaakt wordt past deze altijd.